Home

Grote maten dameskleding online

m.i.v. 22-08-2022 winkel alleen geopend op dinsdag van 09.30 tot 17.30 uur i.v.m. opheffing van de winkel t.z.t.

Of op vooraf telefonische afspraak [behalve op donderdag]  bellen met:0597-591272 J&R Mode of  op de andere dagen is dit ook J .de Jonge en Ria de Jonge prive, ook ’s avonds tot 21.00 uur, of bellen 06-27277920 Ria de Jonge prive.

 

U kunt ten alle tijde wel bestellen uit de webshop.

Grotematen-dameskleding.nl is gespecialiseerd in grote maten dameskleding vanaf maat 44 t/m 56 en leverancier van grote maten dameskleding merken als Chalou, SemprePiu, Twister, Loft, Styles, Zhenzi/Crizpy, Signature, Stark en Brandtex.

Bijna alle merken kunnen onderling gecombineerd worden qua styling en kleur. Ook is er de mogelijkheid om bij onze leveranciers een artikel na te bestellen, mits bij hen op voorraad.

De collectie kan wisselen i.v.m. diverse levertijden en indien nodig vullen wij aan uit het Modecentrum Amsterdam. Indien u het op prijs stelt reserveren wij kleding voor u. Als het nodig is wordt een broek, of bijvoorbeeld een T-shirt gratis op lengte gemaakt.

Op zoek naar bijpassende accessoires?

Om het puntje op de i te zetten kunt u alles nog completeren met een leuke tas, sjaal of sieraden. Kom gerust eens kijken in onze winkel te Scheemda (Groningen aan de A7) als u in de buurt bent. De koffie staat altijd klaar bij onze gezellige koffietafel en u kunt bij de winkel gratis parkeren! Woont u niet in buurt dan kunt u uiteraard eenvoudig online bestellen.

Heeft u advies nodig? of wilt u graag telefonisch bestellen? Bel ons (0597) 59 12 72.

Online Shop

 

DIRECT SHOPPEN >