Over ons

Mag ik mij even voorstellen

Ik ben Ria de Jonge (geboren Krol) en ben geboren in januari 1955 en draag zelf maat 42.

De reden dat ik met grote maten ben begonnen dateert al van het jaar 2000.! Geregeld kwamen er dames in de winkel, die na enig zoeken en passen toch redelijk gefrustreerd de winkel verlieten, want……de kleding paste weer net niet en was ook niet in hun maat te leveren. Toch wilden ook zij met leuke en betaalbare kleding in hun (grotere) maat naar huis gaan.

Dat heeft mij aan het denken gezet… het is namelijk zo dat in ons vak  je de kleding al één seizoen van te voren bestellen en inkopen. Wij hebben toen kleding in de grote maten ingekocht voor levering augustus 2001 voor de winter.

Zodoende is tot de grote vakantie van 2001 alle baby-, kleuter- en kinderkleding in de betere merken die wij toen nog verkochten, in de uitverkoop gegaan. In de winter van 2000 op 2001 hadden wij al een nieuwe inrichting besteld voor levering in de grote vakantie van 2001.

In onze vakantie is toen de hele winkel opnieuw ingericht… en vanaf augustus 2001 hebben wij ons gericht op modieuze betaalbare kleding in de grote maten.

Klanten gaven op een gegeven moment aan dat zij ook wel kleding in het wat duurdere segment wilden aanschaffen, mits die kleding van goede kwaliteit met een goede pasvorm was. Daarom hebben wij het Duitse merk Chalou met als zustermerk SemprePiu ingekocht. Dit is het duurste merk dat wij verkopen.

Deze artikelen zijn verkrijgbaar vanaf maat 40 t/m maat 60, maar wij kopen in vanaf maat 44 t/m 58 in maatseries van 3 of 4 stuks.(dit om onze winkel-klanten toch enige exclusiviteit te waarborgen). Andere maten zijn op verzoek na te bestellen mits bij de leverancier Chalou op voorraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *